fredag 23. juli 2010

Lillebror, uke 37

Babyverden sier :

37 uker
Fra 37 uker og 0 dager til 37 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2950 g
CRL: 33 cm
Full lengde: 46 cm
Se hvordan vi regner vekt, lengde og alder her.

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 35 uker gammelt. Nå gjøres bare finpussen mens fosteret fortsetter å legge på seg, og fosteret er snart klart til å bli født. Barnet vil ikke regnes som prematurt (for tidlig) om det fødes etter inngangen av denne uken. De siste ukene vokser fosteret saktere, men gutter vokser vanligvis fortere enn jenter.


Her inne ligger Lillebror og vokser..

Og foreløbig heter han fortsatt bare Lillebror - for her hjemme blir vi ikke enige, og har ikke peiling på hva vi skal kalle lilleprinsen vår !! Tar gjerne i mot forslag altså :)

Formen er bra foruten mye kynnere og mye bekkensmerter..men det tåler vi! Så lenge lillebror har det bra så.. vekta har øka med 4,5 kilo ; så det er ikke spesielt tungt, men det merkes jo at kroppen strekkes og tøyes, og at Lillebror tar den plassen han skal ha ; og VEL så det!

Nå er det 24 dager igjen til termin ; og det er helt VILT å tenke på.. Som ei god venninne sa i dag : Shit, nå er du snart 2barnsmorsa !! ;) Oh yes, i am - og jeg gleder meg..

Nå er alt klart her hjemme, skal pakke fødebagen over helgen..så kan han bare bestemme seg for å hilse på oss. Vi er 3 stk som venter i spenning her.. * lengter *

1 kommentar:

  1. Det er flere som gleder seg gitt.Mimmi (mormor) og beste Morten gleder seg også veldig. To herlige prinser......vi er så heldige.

    Klemmer fra mamma,tigermor,mormor.

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails