lørdag 24. juli 2010

Dagen i dag..

...ble en produktiv dag!!
Frokost på Ikea med mamma & Morten, deretter litt shopping.. skulle ha bildehylle til trappa, og kom hjem med "litt" mer. Men utrolig nok kosta hele sulamitten bare 1000 kr, så vi var storfornøyde begge to.

Så før vi feiret Sebastian med Rørostokene, monterte vi oppbevaringsmøbel i gangen, hengte opp 2 bildehyller i trappoppgangen og satte opp bildene.. Vi rakk også å rydde unna litt klesvask fra 2 ukes ferie.. utrolig hvor mye klær man bruker egentlig!! Selv om noe av det faktisk ble vasket for å få bort "koffert- & hyttelukt"..

Her kommer litt bilder fra dagen..

Den nye "kommoden" som skal huse alt av votter og luer o.l. til familien på snart 4..Bildehyllene i trappoppgangen, med nye og gamle minner!
*smelt*

Litt Mimmikos er det alltid tid til..

4åringen er storfornøyd med gaven fra Mimmi & Morten..
... digitalt kamera til amatørfotografen !!
Sebastian stikker av med ett kamera ved hver anledning han får, inkludert mormors Nikon speilreflekskamera.. så nå fikk han sitt eget hendige kamera som han kan ha med seg når han drar på turer osv. I løpet av ettermiddagen knipset han over 200 bilder av stort og smått i leiligheten, og utenfor! Og han kan å slå av og på, se på bildene han har tatt og bla i de.
Litt mer trening nå, så blir det mer folk og motiv, og ikke så mye tak og gulv ;)
Skal ikke se bort i fra at denne gutten blir en liten hobbyfotograf, om ikke proff !!
Nå skal jeg legge å nytt sengetøy på senga, og sove litt.. Lillebror er kanakas i magen og det er fryktelig slitsomt til tider.. Gah, det begynner å bli trangt!!
Natta, snupper og snuppeliner !!

Sleep tight,

1 kommentar:

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails