søndag 1. august 2010

Stille før stormen..

Ja, for nå har det vært fryktelig stille inne på bloggen her i sommer. Det har vært alldeles deilig med litt FERIE med gutta mine, og vi har storkosa oss i Hunderfossen med gode venner, på hytta som en familie og i Sälen med slekta. Nå venter arbeidsuker, barnehagedager og forberedelser til Lillebror bestemmer seg for å treffe oss..


2 uker til termin, Storebror er blitt 4 år og er megaspent ; og mamman vokser..og vokser..og vokser !! Fødebagen er ikke heeelt pakket, men lista er klar.. hehehe! Klærne ligger i kommoden, vogga og senga er oppredd, vogna står klar til bruk i gangen og NÅ vil vi se prinsen vår.. En ting er ikke klart enda ; og det er navnet.. Lillebror er foreløbig navneløs ; vi har noen forslag surrende i bakhodet - men det sier liksom ikke PANG! Så nå håper vi at Lillebror faktisk kommer ut med ett lite skilt ; Hei, jeg heter... ! Eller at vi skal bare "vite det" når vi ser han!

Vi får ta det når han kommer.. Og er han noe som broren sin, så er det 3 uker til !! :/ Bah !!

Han kan gjerne komme før.. det gjør absolutt INGENTING!





Slik ser babyhuset ut nå ;





Storebroren ser slik ut, og er blitt 4 år !!


Nå skal vi se om det blir tid til litt mer blogging her ; dagene kan fort bli lange når guttaboys er ute av huset igjen ; men heldigvis er Marcus (søskenbarnet mitt) her på besøk fra Stockholm, og om noen få dager kommer Mormor også.. Så, da skal vi nok få tiden til å gå !!

Også er det ikke å forakte med en liten fødsel de nærmeste dagene heller da.. ;) ;)

3 kommentarer:

 1. Hei:)

  Takk for kommentar inne hos meg:)

  på den nye headeren har jeg brukt photoshop!
  den gamle er laget i photoscape!

  bildet er ca 990x240. ( rotet lenge der før jeg fikk perfekt størrelse)

  Nydelig mage! Min søster har nettopp født tvillinger, og skulle egentlig hatt i august hun også som deg! Dagene går nok fort nå, sov og samle opp krefter!:)

  Lykke til! Er kjempegøy med bilderedigering!:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. Lykke, lykke til! :D Tenk at jeg har vært mamma i 4 uker allerede. Fytti katta så tiden går. Håper de kommende dagene blir gode for deg. :)

  God hilsen fra Susanne

  SvarSlett
 3. Du er jo bare helt nydelig som gravid da! Graviditet kler deg! :)

  SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails