fredag 18. juni 2010

Ting på tapeten..

... har man alltids !! Og i går var inget unntak ; ei heller en normal dag. Utallige kopper te med honning pga sår hals og begynnende forkjølelse, ga både meg og lillegutt lopper i blodet !!! Mens mini var kanakas i magen ; gikk jeg kanakas bak symaskina..
Klokken halv ti i går kveld, bestemte jeg meg plutselig for å sy nytt trekk til ammeputa mi. Hvorfor ikke liksom ??!! Så før klokka rundet halv elleve i går kveld ; hadde den fått en "brand new look" !!! Stoffet er fra Stoff & Stil og heter Lilleputt - fantastisk herlig! Baksiden er vanlig hvit bomullslerett jeg hadde liggende..

Ble faktisk veldig fornøyd med resultatet - og gleder meg til å ta i bruk den til lillegutten min..

Papsen har også prosjekter gående ; han sparkler og maler ei skuvseng vi fikk kjøpt billig av ei snill dame, Asveig. Senga hadde fått seg en skikkelig trøkk og hadde flere skader og hull i de to endene - men papsen fikser alt ! Så Anders pusser og maler, og Sebastian følger med at alt blir bra.. Gleder meg til å vise dere den heeelt ferdig, og oppredd. Må bare få tak i madrass først ;)


Ellers syr jeg ferdig litt prosjekter for andre mens dagene går, blant annet noen luer som jeg vet noen småjenter går å venter på. Aller helst håper jeg at de ikke trenger å bruke de nå da ; og at det mot all formodning faktisk skal bli SOMMER her også, men... det ser foreløbig meeeget mørkt ut !! Den aller siste vognposen på bestilling sendes til Sogndal i løpet av neste uke ; og så fort stoffet vi har bestemt oss for kommer inn igjen hos Stoff & Stil ; så skal jeg hvie meg rundt med pose til lillebror + diverse sengtøy og muligens noen gardiner.. Vi får se hva jeg rekker !!

Nå er det Topp 20 med gubben i sofakroken ; oså håååper jeg han kjøpt med seg is som jeg så fint ba om.. Ha en finfin fredag folkens.. Jeg skal "dope meg" med te og halslinser, og har hamstret Kleenex ;)

Snørrete kremt fra

2 kommentarer:

 1. Så flink du er!!! Makan til kreativitet og dyktighet! Skulle ønske jeg kunne sy, jeg også. Til tross for et år med søm på folkehogskole er alt jeg duger til på det feltet å knekke nålene, og muligens banne litt høyt. Da er det godt å ha ei mor med skills... Men hey - jeg kan tegne giraffer. Det er da i det minste noe! :P

  Legger meg til som følger her inne. Blir nok en hel del snoking her inne i tiden framover. ;)

  Lykke til med resten av svangerskapet til deg også. :)

  God hilsen fra Susanne (Prikken82 - BV)

  SvarSlett
 2. Så fin ammeputa din ble da! Kanskje det er noe jeg også må finne på en dag. For det trekket som er på er ikke kjemepfint akkurat...

  Takk for at du er med på min give away!

  SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails