tirsdag 1. september 2009

Fall..

.. eri & fallera! Det er høst.. i allefall føles det slik ut på kveldene når det blir mørkt, og jeg kryper under ett pledd med en kopp te, og tenner stearinlys. Herlig.. Liker høsten! Så varmt og koselig inne - deilig å sitte å høre på regnet mot ruta, og det beste av alt ; ha på seg labber/ullsokker igjen!
De som kjenner meg godt..eller ikke fullt så godt.. vet at jeg HATER å fryse! Noe jeg veldig ofte gjør.. Så etter månedsskifte september kommer ullklær og labber fram, og jeg sover gjeeeerne med ett par varme labber om natten også! Meeeget sæxy ;D

If I`m cold, I`m not happy !!

Lillesøster har vært her i kveld, koset med Sebastian og selvfølgelig ; sett Greys Anatomy med storesøster. Myys <3 Nok en grunn til å like høsten..TV2 - Norges seriemester! I`m loooving it <3
McHunk er ett friskt pust i serien, McDreamy går meg på nervene - og McSteamy blir fort opptatt på andre hold ;D Ulempen nå er at jeg har sett sesongen her ett par ganger før, på nett, men det er like herrrlig å se det igjen nå også.

Hold on to your nickers, girls !!!

2 kommentarer:

  1. Så enig med deg, men jeg liker i grunnen høsten godt jeg da :) Masse stearinlys, herlige pledd, flotte serier og en gooood grunn til å MYSA inne :)

    Puss!

    SvarSlett
  2. Ææælske høst æ oxo !! <3

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails