fredag 28. august 2009

Pass...

.. må Sebastian ha vettu - siden vi reiser til Benalmadena, Spania i uke 40 !! Det forrige passet hans hadde gått ut, så vi dro nedover på Politistasjonen i går etter middag, for å ordne med det. Meeen, da vi kom dit oppdaget vi at barn under 5 år må ta passfoto hos fotograf/fotobutikk. Snakk om bomtur i ettermiddagsrushet.. Så vi dro på City Syd for å ta bilde slik at vi bare kunne stikke innom på Heimdal å søke om pass igjen i dag tidlig. Gikk fint det - og vi handla på Obs mens vi venta på bildene. Sebastian ble tissetrengt 2 ganger mens vi var på City Syd, sååå flink å holde seg - og rakk seg på do. Da vi sto på fotobutikken for å hente passfotoene - måtte han tydelig bæsje, og hadde sånne store problemer med å holde seg - at han tissa seg ut! Stakkars liten.. :( Så lei seg! Har vært flink å ikke hatt ett uhell på flere uker nå, og ble tydelig skuffa da han tissa seg ut.. fikk så vondt av han! Jaja.. Han overlevde, og vi lo det litt bort sammen med han. Regne med litt sånt..

Fikk telefon fra barnehagen i dag også, Sebastian hadde ramla bakover fra benkene og slo hodet i grusen. Kul i bakhode og skrubbsår som blødde litt - å MEGET ulykkelig:( Så mamsen spaserte bort å henta gulelt sitt, dro hjem og kosa og trøsta litt. Såre fornøyd da.. <3 Lille älsklingen min! <3

Nå har vi hengt opp litt hyller på soverommene, spist god middag og slækker med tv,pc & snacks. Deilig med fredager.. Regner med det blir tidlig kveld i kveld, bruker å bli det på fredagene her i huset. Førstemann til å sovne på sofaen liksom.. herrrlig! Håper dere har en flott fredag og ei flott helg! Hva skal dere gjøre da ??

* PuSs O kRaM *

1 kommentar:

  1. stakkar skatten til mimmi.Du må hilse gullet så mye!! Ælske dokker. Nuss på næsa.

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails