søndag 18. november 2012

På ønskelista..

..Til gutta mine står det blant annet 4 herlige matbokser fra going.no !!

De er som følger ;
1. Slimline Quaddie fra Sistema

2. Bentoboks med hanke

3. Salad to go fra Sistema

4. Lunch Cube fra Sistema
(Bildene havnet selvfølgelig nederst i innlegget...)

Ellers er jo Kaptein Sabeltann den store helten, og vi tenker å kjøpe skuta "den sorte dame" til Linus selv ; så da ønsker han seg nok noen figurer til den ;) Kappen hans har han heller ikke! Sebastian har blitt stor gutt, så her går det mest i Nintendo DS, Trash Pack, bayblade + div. Han får skiutstyr som han mangler, og liker spill, bøker og tar bokstaver og tall lett!

Begge gutta trenger klær ; str 122 til eldstemann, str 98 til minstemann. :)
søren som de vokser... !! Ingen av gutta har cd spillere, og er glad i musikk! Filmhelten er Kaptein Sabeltann, og der mangler de den serien fra NRK som nettopp gikk, samt at Sebastian liker Ben 10, Verdens Beste SFO og Buddyene !

Ellers er vi alle glad i strikkaklær altså, og hjemmelagde gaver er det beste jeg vet! ;) Mor og far i heimen ønsker seg Mariusgensere, og alle trenger ullsokker !!

Om du vil ha en lettvint løsning er gavekort fenomenalt, spesielt på IKEA til oss voksne ;)

Så.. Da er det gjort, kjære familie !! :) og gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere ønsker dere til jul !! Og vær så snill, ikke stress med gavene.. vi er takknemlige for at dere tenker på oss vi!

Og Jeg ønsker meg mest av alt at dere alle får en fredfull adventstid, en varm julefeiring og ro i sjelen. Og en skikkelig god klem neste gang vi sees <3

Klem, Marii !!

(PST! Hvordan får man plassert bildene i ett innlegg på bloggerappen!? Kanskje det ikke går!?)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails