mandag 22. oktober 2012

Oj!

Tiden flyr i godt selskap gitt.. Og sommeren var over før vi visste ordet av det !!
Hverdagen inntok oss, og for ett sjokk det ble for mammaen da gitt.. Ingen fler spontane fredager midt i uka, ingen late morgener. Skolen starter 08.15 - selv om mamma har fri den dagen. Skolegutten derimot, står opp om morgenen og er klar for skolen! Han som tidligere la seg kl 19.30 har nå bedt om å få legge seg kl 19 fordi han følte seg trøtt på skolen. For en fantastisk gutt jeg har altså!! Er helt imponert.. Leksene er foreløpig morsomt, så vi får håpe det vedvarer.. Hehehe !!!!

Han har vokst mye i løpet av sommeren, det er veldig gøy å se på han. Bor så nære skolen, at av og til kan jeg lurkike på han, og det er en fornøyelse for en smånervøs hønemor at den store lilleguttem herjer og leker med kameratene sine. Også har han fått verdens søteste lærer, så vi er superletta!! :)

Jeg funderer på å innføre en liten sum ukepenger, faktisk. Synes det er viktig at han lærer seg at ting koster, og at man må gjøre en innsats selv. Lurer på litt på hvordan.. Forslag !? Hva gjør deres små hjemme, og hva får de evt !? Og hva synes dere om ukepenger !?

Håper på å være ordentlig tilbake nå.. Er jo en fin tid vi har i møte.. Med vinter og jul!
Og jeg har en del prosjekter på G.. Og en overraskelse !! Ooog kanskje en liten give away ;) ;)

Ha en fin uke alle samme, det er jo meldt vinter på onsdag !!

Klemmer,

1 kommentar:

  1. Der var du igjen :-)

    Vi har litt vekepengar (når vi kjem på det) Då hjelper dei til å dekke bordet, rydde av, rydde leiker på kvelden, A. hentar posten nokre gonger + sånne småting.... funkar veldig godt for å få dei til å hjelpe til ;-)

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails