mandag 22. august 2011

Matpakke er GØY !!

i hvertfall nå ; men det har ikke alltid vært det! Jeg husker godt noen år på skolebenken der matpakka gikk rett i bosset, og lommepengene ble brukt til mat fra kantina.. eller at vi sprang som olja lyn ned på rema og kjøpte osteloff og cola! Kremt... Tørre skiver med svett ost og størknet salami var liksom ikke det store!

I Bloglandia herjer det en matpakkeepedemi !! Og jeg ELSKER det... Det finnes flotte matpakkeblogger både i innland og i utland, og det er en sann glede å se seg rundt! Inspirert blir man hvertfall.. og finner massevis av matpakkeduppeditter, som jeg ikke visste at jeg trengte. Eller som jeg strengt tatt ikke hadde visst hva jeg skulle brukt de til for 2 år siden.. *Ler*

Mine første invisteringer var matspyd fra Tamo.  Der selger de søte små spyd, perfekte for biter med frukt, ost, kjøtt osv ; som er så små at de får plass i matpakka. Passe bitesize!

Deretter la jeg min elsk på Mariannes fantastiske Easy Lunchboxes. Hun tar inn fra USA og selger videre, 4 stk for 169 kr. De har 3 rom i ulike dstørrelser, passende til skiver, salater, frukt, grønnsaker ; ja, you name it altså ! Og hele boksen har ett lokk som er enkelt for de små å åpne.
Nå er vi fornøyde eiere av 8 bokser, 2 hver altså, og mamman er blitt matpakkegaling ;)

Det smøres, kuttes, strimles, stikkes ut, spares og pakkes de mest utrolige ting i de boksene altså..
Her er noen bilder av matboksene i bruk hos oss ;Som dere ser så serveres det både frukt og grønt, middagsrester, tortillas med fyll, spyd, kjekser, skiver og hva nå mor måtte ha i skapene... man taver hva man haver !!
5åringens favoritt er faktisk "pastasalat" som han selv kaller det. Noe som består av fullkorns makaroni og mais! *skratter*
Godingen min..

På ønskelista nå står det diverse utstikkere i ulike fasonger, små bokser med lokk til sauser, dressinger og ketsjup... samt noe så finurlig som eggformer.
Sett noe så kult ??

Ebay er ett matpakkemekka..
.. søk på lunchboxes og Bento så får du mye å se på.

Matpakke er gøy folkens ; hiv deg på bølgen,
og la deg inspirere !!

Ha en flott uke :)

Klem,

2 kommentarer:

  1. Wow! Sikler her jeg sitter med den tørre hvitost-skiva mi jeg! Så skikkelig digg ut, tenker de koser seg med disse herlighetene! Flink du er=)

    SvarSlett
  2. Skjønner godt at disse produktene er fristende, og når det blir morsomt å lage matpakke, ja, da blir den mer fristende. Takk for inspirasjonen!!

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails