onsdag 10. august 2011

Hverdag

Nå er hverdagen over oss igjen.. og de siste 3 ukene har vært spesielle. Glede over ferie og familietid. Kvalitetsstunder med mannen og 2 flotte sønner ; samtidig som man tilbringer timer foran aviser og tv når barna har lagt seg. Man prøver å forstå.. plukker opp alt man kommer over for å ta det innover oss. For å ha svar til en undrende 5åring som lurer på hvorfor mamma gråter når hun ser på tv, hvorfor alle voksne diskuterer høylydt og er alvorlige bak avisen.. og om det han ser på tv "e` på ånkli ?"

Så skal man på jobb igjen da. Barna skal i barnehage ; en på sitt siste år, og en på sitt første. spennende tider i møte! Og litt hjerteskjærende for mamman da.. Tiden raser i fra meg ; og som alle andre skulle jeg nok ønske at døgnet hadde litt flere timer !! Ikke minst skal bloggen skal opp igjen.. Og etter alt som har skjedd er jeg litt i villrede.. hva starter man opp med etter dette ? Når er det okey å ramle tilbake i hverdagen, skrive om ting man har laga, ting man har kjøpt, innredning i hjemmet og barnas dagligdagse, men herlig, utsagn ?

There is no time like the present !

For å hedre alle som er gått bort, støtte de som sitter igjen, og bære videre en nasjon i sorg, velger jeg å gjøre det de omkomne aller helst ville gjort ; L E V E !!


Hvil i fred, vakre engler
- dere vil ALDRI bli glemt !!
1 kommentar:

  1. Hei Mariii.
    Nydelig skrevet.
    Ja det må leves.

    Klem :o)

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails