tirsdag 31. august 2010

Prosjekter..

.. finnes det alltid en del av her hjemme. Man blir liksom aldri helt ferdig med noe før tankene spinner avgårde på neste. heldigvis for meg så er gubben min akkurat likedan ; og ikke fremmed for å fikse litt her hjemme. Nå er det en Ikea krakk på kjøkkenet som skal få en fornyelse. Storebror er stor ; men ikke større enn at han må ha en krakk å stå på for å nå opp til kjøkkenbenken.
Deretter har jeg en halvferdig vimpelrekke til jente, 2 settekasser som roper etter oppmerksomhet i form av maling og fine bakgrunner, 3 luer, 1 sansepute, 3 barnehageposer og en bukse til Linus.. Hehehe !!

Joda.. her er det bare å ta for seg !!


Gubben fabler i ny badromsinnredning og skyvdørsgarderobe ; og jeg gremmes ved tanken på hvordan Linus`sitt rom ser ut i skrivende stund.. So much to do !! Men først : skikkelig kvalitetstid med Linus`n mens han enda er heeeelt fersk !!! Så får ting bare ta den tiden det trenger.. ikke så farlig med alt det andre !! Har ikke lovt meg bort noe bak symaskina heller ; annet enn at jeg skal si fra når jeg er i gang igjen. Får se hvor fort Linus har tenkt å starte rutiner på kveldene.. for foreløbig er det litt sånn tjohei og hipp som happ når han sovner..og hvor han sovner! Herlig..


I dag har jeg vært innom helsestasjonen og veid Linus ; og på 1 1/2 uke har han lagt på seg 500 gram og veier nå 4370 gram !! Wii.. så i puppene her renner det fløte !! Goille goooood !!!

Nå skal jeg hente Storebror i barnehagen, lage innbakte pølser og prøve å fikse noe middag til meg selv og gubbeluren også..

Ha en flott tirsdag i regnet.. eller solen.. spørs litt hvor du er det vel!

PS! I kveld er det Greys Anatomy.. ;) Me like !!


1 kommentar:

  1. Du er ikke den eneste som gremmes over hvordan barnerommet ser ut i skrivende stund... :P

    Gleder meg forresten til å se hvordan krakken blir. :)

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails