lørdag 26. juni 2010

RØROS !

Her skinner solen i dag ; og vi har hatt en dag med shopping i gata. Besøkte noen favoritter bl.a Koppverket, Ferdaskrinet, Røros Villmark og Fritid og Soloppgangen..

På Koppverket handla Sebastian seg en badesåpe i form som en superhelt ; og mor handla tallerken og kopp fra Rice. Neste gang blir det nok ett sett på Lillebror også.. ;)

Er de ikke spreke og fräsche ??

Sebastian handla seg Nike joggebukse og tskjorte på G*Sport, og jeg fant en silkerosa Vila jakke fra B*Young... med plass til magen inni !! Heheheh :D

Mamma og Morten hadde vunnet gavekort på Milano på Motorsykkelens Dag her på Røros ; så til middag ble det Kebabpizza og brus. Enkelt og greit.. og ikke minst GODT !

Nå sitter jeg og mamma på hver vår PC - fikser bloggene våre og sikler på herlige nettbutikker og andre blogger. Jeg leter interiør og babystæsj, mamma leter kort og scrapperier.. herlig!

Blir tidlig kveld i kveld kjenner jeg - og i morgen tråler vi loppemarked før vi setter snuten mot Trondheim igjen. Det er visst en som savner pappan sin her.. Godgutten !!

Med ønsker om ei fortsatt god helg, og en flott lørdagskveld,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails