mandag 26. april 2010

Sans Baby, Sans !!

Restestoffer blir som regel liggende... og jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til. Så så jeg ett bilde av en sånn "sansepute/sanseklut" med ulike materialer i diverse farger osv som babyen skal kjenne på og høre på og se på. Og tenkte at DET, det skal jeg også klare å lage.. Så jeg googla litt og spurte litt på hobbyforumer - og kasta sammen noen stoffer og tøybiter o.l. - og fikk ordna en sånn pute i løpet av en time før jeg la meg i går kveld.


Nå ble denne litt sånn i hui og hast, men dere skjønner ideen. Eller ?! Fine barselgaver kanskje. Innbiller meg at en sånn en til ei lita prinsesse fort kan bli litt morsommere å sy.. Heheh !!

Storebroren godkjente den i dag. " Deinn e myk, og god og blå.. Åsså lage den lyd..Korr kjæm lyden fra, mamma?"


Her er noen bilder..


Detaljbilder


Baksiden


Framsiden


Den er fylt med litt vatt for å få den litt myk, også sydde jeg inn ett lag bakepapir for å få til litt knitring når man klemmer på den. Skulle egentlig bruke noe slags plast - men fant liksom ikke noe. Baksiden har blå fløyel - og de remsene er bl.a. semsket skinn, tau, lin og voksduk.
Så da har den skarpe farger, myke stoffer, spennende tekstiler, lyd.. og etter hvert får den vel en slags lukt også.. Hehehe.. Tiden vil vise om Lillebror bryr seg noe om den.
Hva tror du ??

3 kommentarer:

  1. Er innom bloggen din for første gang, og synes du lager veldig mye fint. Hadde sansen for posen til vått tøy. Så smart!!!! Så du hadde vært innom min blogg og at du ønsket mal på babyskoen til bordkort. Den er nå lagt ut i bloggen.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det, Hege !! Nå blir det små sko til dåpen når bebisen kommer !!

    SvarSlett
  3. smaaart :D ligner på en nålepute jeg hekler,så hvis jeg bytter om ullgarn med bomull, og tar inni noe bakepapir så blir den jo "lik" :D

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails