fredag 19. mars 2010

To my unborn child (2006)

Mens jeg ventet på det største i verden, våren 2006, skrev jeg ett brev til den vakre lille prinsen jeg visste lå i magen min.. Og følelsene er de samme denne gangen. Denne overveldende varmen, og følelsen av å elske noen så høyt at det verker..
Synes det jeg skrev den gangen sier alt om hva som foregikk inni meg, og jeg vil gjerne dele disse følelsene med dere. Så her kommer det. Brevet jeg skrev til min ufødte sønn..

Den lille nydelig gutten inni magen min.. Ja, for vi har sett deg vi. Hele 4 ganger.. Og vi er helt sikre på at du er den nydeligste gutten vi noen gang har sett! Du var så trygg der inne.. klødde deg på nesen, svelget litt fostervann og sparket mildt mot magen min da vi hilste på deg. Så ut som om du koset deg, som om du hadde det bra! Og det var godt for mamma og pappa å se.

Har tenkt masse på hvordan du blir.. Om hvem av oss du ligner på? Har du fått pappas nydelige øyne, min hake eller en lett blanding ? Vi er så spente, gutten vår. Men nervøse også.. Klarer vi dette da? Skal vi tre leve sammen her hjemme hver dag ? Være en familie ? Ååå.. som vi lengter!

Det har vært så godt å kjenne deg inni her hver dag, lillegutt. Du sparker og hikker og vi kjenner at du rører på deg. Pappa liker å ligge med hånden sin på magen min om kveldene, for da leker dere sammen. Du sparker mot hånden hans og viser at du er her. Pappa er sååå stolt! Jeg ser det på han..selv om han ikke sier så mye. Bare vent, gutten min. Pappan din skal du glede deg til å møte. En fantastisk mann med verdens snilleste og største hjerte. En skikkelig gogutt! Sånn som du blir.. Men han er en liten tulling også, og elsker å terge mamma! Men det er bare kos.. det er sånn vi er vi. Og ingen har noen gang betydd så mye for meg som pappan din gjør. Og jeg er temmelig sikker på at han elsker meg også... ;0)
Vi to kommer alltid til å stå sammen for deg! Uansett..

Kjenner at jeg lengter etter deg, sønnen vår.. Sønn! Vi skal få en sønn.. Det er helt utrolig! Lengter etter å få deg på brystet, etter å kjenne hjertet ditt mot mitt. Lengter etter å kose med deg og pappa, bade sammen og le sammen. Å se deg i armene til pappa, se dere to knytte bånd og være sammen. Men mest av alt lengter jeg etter å elske deg! Har så mye kjærlighet inni meg at det må bare ut.. Og pappa stakkars er allerede overøset! ;0)
Vi lengter begge to... og det er godt!

Ikke lenge til du kommer ut nå, lille venn.. Noen uker bare! Vil bare si at det sikkert kommer tider der vi ikke vet alt, og der pappa og jeg bare må prøve oss fram. Men uansett så er alt vi gjør ut av kjærlighet og omtanke, og vi lover å gjøre så godt vi bare kan. Æresord.. Vi er klare, gutten vår. Vi venter på deg, så du kan bare komme når du er klar!

Vi sitter her spente sammen, klare for å dele all vår kjærlighet med deg.. Klare for å bli en familie!
Vi elsker deg, lillegutt! Mer enn ord kan si, og bilder kan vise... Ser deg snart!

* mamma og pappa*


2 kommentarer:

  1. Så fint brev:) har seriøst gåsehud æ:)

    SvarSlett
  2. Der ja, Mariii ! Der kom a sippeguri fram ;)
    Nydelig skreve...

    SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails