torsdag 18. mars 2010

Den lille muldvarpen..

.. er mammas og Sebastians favorittfigur. Synes den er såå fin, og herlig - og da de sendte den på barnetv for kanskje ett år siden ble vi begge veeeldig glad i denne fyren, kanskje spesielt mamman som opplevde litt barndomsminner på nytt igjen ;) Da Mor Berit og Sebastians faddere var ute og reiste, kom de hjem fra Praha med gaver til lillegutt/oldebarnet - og han har fått en bamse, en kopp og en sånn muldvarp på pinne som man stikker opp fra ett lite gjemmehull.. på en måte..om dere forstår !!



Pinnen brakk etter heftig rollelek, men den lille muldvarpen i gjemmehullet sitt er nå BABYMULDVARP, og den store bamsen er MAMMAMULDVARPEN.. Hihihi.. God gutten min !! Muldvarpene får ligge i senga til Sebastian hver natt, er med på turer - senest en helgatur til Oslo, og det gråtes stoore tårer når Muldvarpen er avglemt eller av en eller annen grunn ikke ligger i sengen til kvelds..



Muldvarpen er en klassiker, og kommer nok til å følge storebror Sebastian i mange år enda.. og mamman håper bare at en liten Muldvarp til skal finne veien til Chattèm i løpet av året, slik at lillebror i magen også kan få oppleve den!



Nyt bildene, er de ikke fargerike og herlige ?!
*mimre mimre*







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails