fredag 19. juni 2009

Saaaalg & bleieslutt !!

Sebastian bestemte seg på mandag for at han skulle slutte med bleie, så vi dro på City Syd så mammas STOREgutt fikk plukke seg ut storegutt-truser. 9 truser i posen og hjemover bar det - av med bleien og på med trusa. Gutten er storfornøyd ! Går fint uten truse hjemme, har noen uhell av og til. Første dag i bhg uten bleie gikk han på do hele dagen, men var uheldig og bæsja seg ut en gang. Hjemme var han like flink, tissa på do og potte og er SÅ stolt. I går kveld bestemte han seg for at han ikke skulle ha på bleie på natta - og mamma la en tissekladd under lakenet, og må ærlig innrømme at jeg trodde jeg måtte vaske sengklær idag.. Men neida!! Han våkna 04.30, og måtte tisse, tissa og la seg. Kl 09 våkna han igjen, tissa og sto opp - HELT TØRT i truse og seng! Fliiiinke gutten ;) Han har tydelig bestemt seg, så da får vi bare kjøre på. Blir vel noen uhell av og til, men det tåler vi.. *stolt*

I dag var jeg på bursdag hos Inghild, Camilla & Isabell var der også - Bella Isabell <3 Fikk noen tips til syinga mi av Inghild, og ble en smule inspirert av den nye bloggen hennes. Kjørte derfor innom Stoff & Stil, igjen, og handla litt rester og billige stoffer. Herrrlig :)
Sjekk ut bloggen til Inghild da, hun er superflink !! Camilla & Isabell har også en blogg - om Isabell`s travle hverdag som ettåring!

Her er noen bilder av stoffene, betalte 200 kr for alt, pluss 3 glidlåser & ett mønster :
Hvite og rosa til 35,- meteren skal brukes på innsiden av mutiposer og diverse, det andre på utsiden & evt. annet småplukk!


Dette siste her kjøpte jeg i går til 35,- meteren - skal sy nye puter til stua av det. Nugatfarget med brune, hvite og beige Barokkornamenter. Love it!

5 kommentarer:

 1. Fliiinke Sebastian :) og flinke jenta mi som syr :) Blir væl masse fint ut av d stoffet du har kjøpt :)
  Klæm te dæ snuppa :)

  SvarSlett
 2. Du er no søt då :-) lykke til med syinga!

  SvarSlett
 3. Bleieslutt er fantastisk når det funker!! :D Åsså er det jo så godt å se hvor herlig det er for barna å gå uten bleie!! :D

  Du er jammen meg frk kreativ du, må si mæ IMPRESSED!!! :D send over litt kreativitet te viggja da, postnr. e 7354 ;)

  SvarSlett
 4. Mormor er også stolt over lillegutt! *synger* fineste guten i verden......! Og du har blitt så flink å sy, pia mi. Ønsker meg en sånn pose i noe grønt til badet. Til småstæsj! Ælske dæ , skatt!

  SvarSlett
 5. hvis æ bestill ei meiTai t dæ... korsn stoff trur du? det siste va jo veldig hærlig stoff... kanskje et ensfarga og et mønster stoff på framsida...sånn som den merethe har? skulle vært en kløpper som du på maskin:)

  SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails