mandag 1. juni 2009

Pinsehelga har vært flott !!

På fredag pakka vi alt pikkpakk og finklær i bilen, og satte kursen mot Hitra & Frøya. Stoppa så vidt innom Lefdal og invisterte i en bærbar dvdspiller til å ha i bilen, med 2 skjermer. Sebatian hadde fått seg ny Eliasfilm og var i ekstase!! " Sjå på film i biiiil`n, mamma!" Kom på Hitra i 19tiden, og handla på Fillan der vi møtte paps, stesnella & Gerhard. Fantastisk flott hytte med bra beliggenhet, og ett stråååålende vær! Spiste spekemat på fredagskvelden, tok noen pils og bare kosa oss. Sebastian fikk seg en liten tur i båten sammen med G - stooor stas!

Lørdag morgen sto vi opp til allerede 20 grader i skyggen, pakka på oss dress og bunad, og kjørte til Frøya for Christines konfirmasjon. En flott dag med familien, i strålende sol og godt selskap. Fikk se ett kunstverk av en kake !! Jeez, Looiz!
Etter en varm dag i bunad, var det deilig å kjøre til Hitra, ta av en god del klær og bare nyte dagen. Vi grilla villsvin og pølser ;) drakk øl og spiste gooodis, gutta rakk en tur til ut med båten - fortsatt like stor stas. Sebastian gråt sine små tårer når klokka rundet 21, og han måtte inn. Ingen tvil om at godgutten er glad i å være ute, nei!

Søndag morgen dro papsen inn til Tr.Heim igjen for å jobbe, men vi ble igjen på Hitra i finværet jeg og Seb. Tok oss en båttur og bare hadde en skikkelig lat dag i solen. Stekte vafler til lunsj, og tok oss en power-nap :)Satte inn båten i 20tiden, og satte kursen mot Tr.Heim igjen.. Litt varm i kinnene, brune i nakken og flåttinspisert! ;) Etter en lang, varm dusj var det bare å krype under dyna, og drømme om nye late sommerdager! Takk til Dadioo & SteSnella for at vi fikk komme :D "Get`n nekked on Tahiti! "!

Noen bilder..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails