torsdag 28. mai 2009

Min sovende lille engel..

... Sebastian ble operert på onsdag. Han har som kanskje flere vet, tett tårekanal på venstre øye, og ble operert i april i fjor. Etter 3 mnd var vi desverre tilbake på start, og tårekanalen var tett igjen. Så i går ble lillegull operert igjen. Selve inngrepet tok ca 30-40 min, men oppvåkningen tok litt lengre tid da. Han hadde smerter da han våknet, og ble urolig, så de ga han morfin. Han spiste en halv is, men ville ikke ha mer da han fikk vondt i magen.

Etter en stund fikk vi gå fra Oppvåkningen til Dagkirurgi Hvile, men Sebastian virka i fin form. Så papsen dro tilbake på jobb - og vi regna med å være hjemme igjen om en times tid. Men da ble lille dårlig gitt, bleik og klaga over vondt i magen. Det buldra og braka der nede, også kasta han opp - fort som f - utover hele gulvet.. Mamma rakk ikke å reagere gitt! Stakkars lille.. så uttafor! Men det gikk seg til etter hvert.. Vi kosa litt og dulla litt, og Sebastian sa selv kl 13.15 at han ville hjem - så da dro vi! Men ikke så langt...

For SuperMom hadde glemt pengboka hjemme, og med papsen i Buvika på jobb og bilen i parkeringskjelleren, sto vi fast! Da var det bare å ringe morfaren da gitt - som kom å betalte oss ut.. Og i mellomtiden klarte lille å kaste opp igjen, i bilen.. :( Sukk... For en dag!

Men nå er det glemt og over, og Sebastian hadde en minihangover i dag, sov fra 20 i går kveld til kl 11.30 i dag.. :O What ??!! Ute resten av dagen, og spiste godt med pannekaker til middag :) Yamm-O! Lille elsklingen min, han var så søt der han lå på Oppvåkningen.. vil dere se ??!! Som om jeg IKKE hadde vist dere det! ;)
1 kommentar:

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails