tirsdag 3. januar 2012

And so are the days of our lives..

... og de flyyyyr avgårde !!
Plutselig var det advent, plutselig var det jul.. og nå er det sannelig januar og et helt nytt år. Hva skjedde ? Hvor var jeg fra oktober og til vi plutselig satt midt i ett hav av barnåler, og julekuler knust av nysgjerrige barnehender ?

Du, jeg var ikke her. Jeg var alle andre steder enn akkurat her jeg sitter nå. Jeg var på jobb, også når jeg egentlig skulle gått hjem.. jeg var i barnehage og hentet/leverte gutter, jeg handla middag og laga middag, smurte matpakker, sydde julegaver, handlet julegaver, vasket hus....Urk! Og hva sitter jeg igjen med nå ? Ei herlig følelse av julevarme, men også en brennende følelse i magen. Og den brennende følelsen blir nå medisinert, og sykepleieren får bare innfinne seg i at av og til må man bare ta i mot hjelp selv også. Magesår. 29 år. Det er bare å legge opp beina litt! Så her blir jeg en liten stund til, mens det gror, medisineres og utredes.

Og kanskje er jeg så heldig at bloggelysten kommer tilbake.. at jeg igjen skal få kjenne kløen i fingertuppene. For tankene virrer. Det er mer eller mindre fult der oppe hele tiden. *humre* Kanskje magesåret har godt av at jeg tømmer hodet litt?!

Så.. all is well!
Jeg er straks tilbake.. håper jeg!

Klem,

3 kommentarer:

 1. livet er litt for travelt av og til... Ta det med ro, og bli frisk! God bedring!

  Klem

  SvarSlett
 2. Innom med en liten stå på klem.

  Ikke enkelt å plutselig skulle ta det heeeelt med ro.

  GODT NYTT ÅR!

  SvarSlett
 3. God bedring, ta det med ro og nyt dagene!!

  Vi er her når du kommmer tiilbake :)

  SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails