søndag 5. september 2010

Loppefunn..

På lørdag var vi på Kattemsdagen her i lokalmiljøet ; og Frivillighetssentralen der arrangerte loppemarked. Tok en liiiten kjapp runde og kom over ett knall stilig gammelt dynetrekk til barnedyne. Knallorange med hvite trekløver på ! Synes det var så kult at jeg kunne ikke bare gå forbi det.. og tok det med meg bort til en av de søte damene og spurte hva de skulle ha for det. Søteste dama sier forsiktig ; "10 kr kanskje ?? "

MY GOD!

Jeg ser litt vantro ut sikkert.. og åpner pengboka og gir dama en tyvekroning. Hun bøyer seg ned i skrinet for å veksle ; men jeg ber hnne om å beholde den jeg.. Hun takker og takker og trøster med at det går til ett godt formål - og jeg kjenner at jeg nesten får dårlig samvittighet fordi jeg ikke betaler mer..
Tror nok jeg skal ta en runde en gang i blant på den sentralen og "byttebua" deres ; virker som det kan dukke opp noen skatter der i blant gitt !!

Bilde av skatten..

Litt usikker hva jeg skal med den egentlig.. vet av noen sjeler som heeelt sikkert hadde laget MYE fint av denne, men foreløbig får den ligge i skapet en stund - etter en vask vel og merke!


Har du forslag til hva den kan brukes til ??

Mulig dette blir en give away altså... Hmm!

1 kommentar:

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails