søndag 26. september 2010

In my ears..

.. sitter det snart hjemmelagde øredobler ;)
Lillesøster har spurt etter selvtrekte stofføredobler siden før sommeren, og utstyret har jeg faktisk hatt i hus siden første gang hun spurt ; men det har liksom aldri blitt. Fikk tips av Heilt Heimelaga om hvor hun hadde kjøpt sitt utstyr ; så takk til henne. Ta en titt inn på bloggen hennes ; hun er rett å slett DYKTIG !!

I går kom lillesøster og mamsen på besøk ; så da fikk hun selv velge ut noen stoffer til øredoblene, og hun hjalp meg litt. Nå mangler det bare å feste bakstykkene, så kan vi pynte oss med selvlaga stæsj! Bling Bling !! Spennende..

Her følger noen bilder Retro


En fin samling..


Vintage


Brown

Nå må jeg bare få limt på bakstykkene, så blir det. Også blir det nok flere øredobler utover høsten ; dette var GØY !! Ønsker dere alle en fortsatt fin søndagskveld :)

2 kommentarer:

 1. Så herlige øredobber! Du er jammen en snill storesøster!

  Jeg er litt sint på meg selv for at jeg gikk glipp av giveawayen din! Men, men, jeg kunne vel ikke vunnet hos deg igjen! iPod-veska di/mi er i bruk hver dag, så du har vært med på ganske mye morro nå! (o:

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ah, du skal aldri si aldri.. Kan hende du er en av de med skikkelig gullhår vettu ;) Så gøy at du bruker posen ; det gleeeedes !!

  Ha en flott uke viderer, navnesøster!

  SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails