torsdag 26. august 2010

Jeg har blitt 2 barnsmamma !!!

.. til 2 flotte gutter !! Prins nr 2, kom til verden 17 august 2010 kl 11.51. Han var 3910 gram og 52 cm - og skal hete LINUS !! Prins Linus... ;) ;)
Han er like bedårende som sin bror, og ufattelig lik !! Både jeg og sambo ble litt overraska da de holdt han opp ; Deja Vu gitt !! ;) Nå er han 9 dager - og vi ser at tross likheten til sin bror, har Linus noen egne trekk allerede.. og andre trekk er kliss lik broren! Han har samme trekanten over nesen når han rynker på den, samme bretten på det ene øret, og den samme overleppen som tuter oppover når han er søvnig.. Fantastisk !!
Det er så sinnsykt herlig å se de 2 prinsene våre sammen ; Sebastian er stolt storebror som våker over Linus når han sover, skifter bæsjbleier og springer til kurva hver gang han hører ett lite knyst.. Og ikke tro det bare er å komme og holde Lillebroren hans altså.. du må først vurderes nøye, og det er viktig at mamma sitter tett inntil, i tilfelle lillebror ikke vil mer !! Hehehe.. godingen !! Tror nok at Linus har fått en liten bodyguard i broren sin..
Nå skal vi bare nyte de siste dagene med papsen hjemme sammen oss ; og på mandagen setter hverdagen inn her. Det blir spennende å ska opp med 2 små turboprinser om morgenen alene ; men det er vel bare snakk om tilvenning ;) Jeg storkoser meg, og synes 2barnsmammalivet foreløbig bare er fryyyyyd.. så får regnværsdager bare komme ; vi skal nok klare de også!
Med ønske om en fredfull natt...

4 kommentarer:

 1. Kos dæ masse Mari. Du har fått en flott familie, og Sebastian vil nok alltid vær Storebror med stor S. Vi e jo så priviligert i Norge med permisjon, så nyt dagan! Å bli det litt strevsomt ringe du bare t oss :)Klem BesteTine

  SvarSlett
 2. Lykke til som tobarnsmamma! Og kos deg i permisjon, den flyr unna...

  SvarSlett
 3. Gratulerer kjære deg! Ønsker dere alt godt alle sammen! =D

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med prins nr 2. Kos dere masse.

  SvarSlett

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails