tirsdag 9. februar 2010

Noen ganger i livet..

.. treffer man mennesker man ikke glemmer. både på godt og vondt.. Og noen ganger forsvinner folk ut av livet ditt, like fort som de kom inn i det. Ofte på grunn av noe, men nå og da også bare på grunn av hverdagen.. og tiden som går. Vennekretser endrer seg etter som hvor du er i livet, hvilke prinsipper du har, hvilket stadie du er på og hva du gjør om dagene. Går du hjemme med barn er det ikke til å unngå at du tilbringer tiden din med de du kjenner som også går hjemme med sine stoltheter..og jobber du eller går skole, treffer du ofte de samme også på fritiden. Venner fra ungdomsskole ser du av og til, og kanskje er du så heldig at bestevenninna di fra barneskolen fortsatt er den du alltid løper til - uansett !
Familien er også venner, men på en helt annen måte.. selv om i mitt tilfelle, så er lillesøster både lillesøster, og venn..en god venn. Da jeg gikk på ungdomsskolen traff jeg ei jente, B, og vi hang som erteris.. Så kommer videregående, og etter som man velger ulike veier, flytter på seg, treffer mannen med stor M, får barn, hus, jobber, nye kretser og forskjellige liv - går tiden.. SÅ plutselig en dag, pga facebook..eller en sms..eller ett tilfeldig møte på gata, avtaler man ett møte igjen.. en kaffe.. en kveld.. og det er som om tiden har stått stille !!
Så utrolig deilig det er.. å sette seg ned med mennesker som åpner armene, hjertet og sinnet - er oppriktig interessert i livet ditt, det du har oppnådd og hva du gjør - selv om den personen ikke er på samme plass selv. Så deilig å bare få være.. MARI! Ikke no mas om det som kunne vært, ikke nå hard feelings for tiden som har gått - kontakten som ble brutt. Bare kos, oppdatering og oppriktig omsorg som alltid har vært der, og som alltid kommer til å være der..
Og når vi sitter der sier hun : livet er som en togreise, der folk går av og på.. Noen blir der lenge, andre går av igjen med en gang.. Og av og til er det noen som sitter der hele tiden, er med på hele reisen - de kanskje bare sitter i en annen kupè !!!
Jisses, den dama er smart...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails