mandag 26. oktober 2009

668.3 km ...

.. og ca 7 timer i bil unna sitter høygravide, vakre, snille Carolina. Med andre ord ;
Gävle, Sverige!
Denne flotte jenta møtte jeg på jobb - hun kom til Trondheim for å jobbe, og valset sin søte, svenske rompe rett inn i hjertet mitt ! (Hehehe.. you like the poetry, hah ?!) ;D

Carolina møtte mannen i sitt liv, en søvning nattevakt - og da hun svimte av på jobb fordi hun var sååå sliten, var hun i realiteten GRAVID ! Og lykkelig var jeg, for da måtte hun jo bare bli i Trondheim. Dog ei.. Nå har hun tatt med seg sin TA og flyttet hjem til Gävle, til sin familie, sine venner og til en flott leilighet der de har ordnet ett flott hjem for lilleprinsen som kommer i november! Thank god for msn, facebook og mobiler. Nå er det blitt blogg på begge, og ryktene om Skype har nådd våre ører også. Heldigvis er det lett å holde kontakten - for etter en stund får man faktisk Carro-abstinenser..helt sant!

Carolina har hodet på rett sted, hjertet på ett enda bedre sted - og bein i nesen ! Ei tøff jente som tåler en støyt, bryr seg mer om andre enn seg selv, og har vært igjennom mer i sitt 24 år gamle liv enn mange andre.. So.. This is it! Ville bare skryte litt over denne fantastiske svenske jenta, whom I miss SOOO much !

Sötnöt..

Du er blitt en god venn, du !!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails