lørdag 27. juni 2009

Skattejakt, Eliasbåt & piknik på DoktorTjønna..

.. er noe av innholdet fra dagen i dag! Sebastian fikk kjøre Eliasbåt med BesteMorten, rodde båt med Mimmi og kjørte hest og vogn. :D Stor stas! En som gråt da han gikk av Eliasbåten gitt. Spurte etter Kruse Knallkul også, og vi konkluderte med at Kruse trolig lå på Verftet !! ;) ;) " Litt" hekta på Elias kanskje.. Hmm!
Vi gikk på skattejakt og fant skattekista med turkopp i, fikk gratis fiskestang, frisbee, sitteunderlag osv. Lillegutt... og oss andre... var meget fornøyd ;)
Piknik i gresset med pastasalat, og en is mens vi gikk å leita etter skatten og sang Kaptein Sabeltann.
Etterpå tok vi oss en tur i sentrum for å bruke opp litt feriepenger, men Sebastian sov seg igjennom det - det tar på å være sjørøver, båtfører & kusk en hel dag.
Begge mamsene fikk shoppa litt gitt!

Dro hjem i 16tiden, sola oss og Sebastian bada i plaskebassenget i hagen. Fyrte opp litt i stampen for å i det hele tatt hæææle å ta en dukkert, første forsøket ga oss neglebitt.. :S I mellomtiden grilla vi og spiste god mat. Herrrrlig med lukten av sommer & sol, og solbrune(-brente) skuldre! Hehehe :D

Kl 20.30 var det 20 grader i vannet, og jeg, mamma og Sebastian tok en avkjølende dukkert, mens Morten duppa tærne ;) Så ble det nammis og cider til tv`en mens lille gikk å la seg. Det brenner i stampen enda - skal ikke se bort i fra ett nattbad ;)

Litt bilder fra dagen ----->


Sebastian kjører hest


Mimmi & Sebastian slipper ut ørret i DoktorTjønna


Eliasbåten !!!


Stor stas det her..


Sebastian avkjøler seg i plaskebassenget :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Counting..

Never run faster then your guardian angel can fly...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails